Prodaja Kućica na splavu, Buda, Budapest, Madzarska, 1038 Budapest Mező u.21.

Prodaja - Cod. 32531

  • Tipologija: Kućica na splavu
  • Područje: 310 m²
  • N° soba: 5+1
  • Kat: 2

MANSION ZA IZRAVNO PRODAJE OD VLASNIKA!

U sjevernom dijelu Budimpešte, na granici Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, na nogama Róka, u mirnom okruženju nudimo prodaju A + kategorije obiteljske vile s GEOMETRIC S, SOLAR CELL. Dvosobni luksuzni stan s pet soba ima 280m2 i ima površinu od 1170 m2 plus 37 m2 gostinjsku kuću s pohranom.

ZNAČAJKE MANSIONA
Dvokatnica je izgrađena 1996. godine (prizemlje plus mansard). Okružen je natkrivenim terasama, najveći je od 55m2 koji lako može primiti obiteljske i prijateljske zabave. Unutar se nalazi manja garaža s pokrivenim pokrovom, a osim toga postoji i veliki prostor gdje se može postaviti do tri automobila. U vrtnom parku nalazi se automatski sustav za navodnjavanje koji dobiva vodu iz bušotine. Ljepota prostranog vrta je duboki ribnjak od 160 cm, preko kojeg se nalazi mali brigde u smjeru pansiona. Tu je i vrtni roštilj, ali se i veći bazen lako može postaviti. U prednjem dvorištu je formiran manji kuhinjski vrt gdje se u kuhinji može uzgajati sve povrće.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak, spavaća soba i velika američka kuhinja s modernim strojevima, tuš kadom i WC-om s postrojenjima za pranje ruku. Prostor ispod stubišta služi kao spremište. Veliku terasu i vrt možete doći iz dnevnog boravka. Na potkrovlju se mogu naći dvije veće sobe, garderobni ormar, kupaonica s kutnim kadom i odvojen WC. Gostionica funkcionira kao zaseban mali stan s vlastitom pohranom.

TEHNIČKI PARAMETRI
Kuća je u izvrsnom stanju, pod stalnim održavanjem. Vikend je obnovljen posljednji put 2016. godine kada je stražnja terasa proširena, prozori gornjeg spremišta zamijenjeni su prozorima od drvenih okvira i prekriveni najučinkovitijom izraelskom termo folijom, a krov je izoliran sa 20 cm drvenastim vlaknima. Opskrba električnom energijom kuće prekrivena je sustavom solarnih ćelija od 5 kw (Geo grijanje / hlađenje, stoga je svakodnevna potrošnja električne energije BESPLATNO!)
S malo manjeg napora vodoopskrba također može biti osigurana iz vlastitog bunara kuće.
Na gornjoj trgovini stoga nema potrebe za odvojenim uređajem za hlađenje tijekom ljeta. Pored toga, završni je i rešetkasti sustav solarnih ćelija, samo treba umetnuti ćelije.

TROŠKOVI
Vila je označena kategorijom A + koja je zbog savršene izolacije i korištenja alternativnih energija. Grijanje je geometrijsko koje je nadopunjeno kaminom u dnevnom boravku i zidnim i stropnim grijanjem na katu. Opskrba grijanja i tople vode gostinjske kuće osigurava cirkuski sustav, pa je održavanje vile gotovo bez troškova.

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
Prihvaćam obrade osobnih podataka*
Poništi
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB